Natural de Vila-real, comença els seus estudis musicals de violí als 5 anys amb la professora Beatriz Maicas al Conservatori Professional Mestre Goterris. Posteriorment, obté el Títol Superior d’Interpretació Musical i el Títol Superior de Música Antiga en l’especialoitat de violí al Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló, amb els professors Amparo Vidal i Ángel Sampedro respectivament. Seguidament cursa el Màster d’Investigació Musical al mateix centre, amb el professor Fernando Pascual.

Ha rebut classes de violinistes com Andrés Calatayud, Stefano Pagliani, Enrique Palomares, Vasko Vassilev, Christian Ruscior, entre altres. En els seus estudis de música antiga destaquen els professors Teresa Casanova, Marisa Esparza i Pablo Márquez.

Participa en agrupacions com l’Orquestra Simfònica de Castelló, Neue Philharmonie München, St. Petersburg Chamber Orchestra, Orquestra de Cambra de la Societat Filharmònica de València, Orquesta Sinfónica de Ávila, Orquesta Barroca de Castellón, Orquestra de la FSMCV i Jove Orquestra Simfònica de Castelló.

Sara Lluch